Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 14 dagen, zonder opgave van reden uw aankoop kunt ontbinden. Deze 14 dagen gaan in de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De kosten hiervoor zijn voor de koper zelf.

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, kunt u het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking retourneren. LET OP: verzegelde producten waarvan de zegel verbroken is kunnen niet worden geretourneerd met uitzondering van defecten welke na het doorbreken van de zegel pas merkbaar zijn.

Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht komen de kosten voor terugzending voor uw rekening. Uiterlijk binnen 14 dagen na melding van de consument zullen we het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terugbetalen.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn hygiënisch en steriel verpakte artikelen zoals tank cartridges, clearomizers en mondstukjes. Ook startersets met gebruikte clearomizers kunnen niet worden geretourneerd.

Het retour formulier kunt u onder aan deze pagian downloaden, deze dient u bij het retour product mee te sturen !

U kunt een product aan purevaping.nl retourneren wanneer er sprake is van:

  • Herroepingsrecht (zichttermijn)
  • Een door verkeerd geleverd product
  • Een defect bij ontvangst van het product
  • vervanging onder de geldende garantievoorwaarden en termijn

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Bij produkten waarbij clearomizers onderdeel van de set zijn geldt dat de set uitgesloten is van herroepingsrecht als blijkt dat de clearomizer gebruikt is. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking en volledig ongebruikt aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@purevaping.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en ongebruikt retour ontvangen is.

We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@purevaping.nl of via whatsapp 0649229009

Het retour formulier kunt u onder aan deze pagian downloaden, deze dient u bij het retour product mee te sturen !

Een verkeerd geleverd product

mocht u een product ontvangen wat u niet heeft besteld Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden.

Op verbruiks artikelen zoals bijvoorbeeld maar niet beperkt tot clearomizers en atomizers welke zijn uitgesloten van de garantietermijn van 6 maanden geven we een DOA (death on arrival) garantie. Mocht u een verbruiks artikel ontvangen dat bij ontvangst niet werkt neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen u dan zo spoedig mogelijk een nieuw product doen toekomen.
Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en getest nemen we contact met u op. Mocht het geroureerde product defect zijn sturen laten wij gelijk een nieuwe product opsturen LET OP ! dit kan 1 – 4 weken duren.

Wilt u het herroepingsformulier downloaden Klik Hier

Contact gegevens van purevaping.nl

Whatsapp: 0649229009
Email: info@purevaping.nl